Ferrero rocher

200 g nutella
100 g caprice
2 tsk olja
100 g mjölkchoklad
100 g rostade hasselnötter
How to
Rosta hasselnötterna i ca 5-7 min 180 grader.
Ta bort skalen. Jag brukar bara nypa till lite lätt eller rulla dom mellan händerna.
Kör kexen i en matberedare.
Lägg i kexen i en skål tillsammans med nutella. Blanda ordentligt.
Kyl en stund innan du rullar små bollar och sticker i en hasselnöt. Jag brukar blöta händerna med kallt vatten.
Kyl bollarna i ca 30 minuter.
Smält chokladen med oljan i ett vattenbad på spisen. Kör nötterna i en matberedare. Doppa chokladbollen i chokladen och rulla i de hackade hasselnötterna.
100 g caprice
2 tsk olja
100 g mjölkchoklad
100 g rostade hasselnötter
How to
Rosta hasselnötterna i ca 5-7 min 180 grader.
Ta bort skalen. Jag brukar bara nypa till lite lätt eller rulla dom mellan händerna.
Kör kexen i en matberedare.
Lägg i kexen i en skål tillsammans med nutella. Blanda ordentligt.
Kyl en stund innan du rullar små bollar och sticker i en hasselnöt. Jag brukar blöta händerna med kallt vatten.
Kyl bollarna i ca 30 minuter.
Smält chokladen med oljan i ett vattenbad på spisen. Kör nötterna i en matberedare. Doppa chokladbollen i chokladen och rulla i de hackade hasselnötterna.