Ooey gooey brownie

Botten
120 g smör
120 g mörk choklad
270 g strösocker
5 g vaniljsocker
2 ägg
180 g vetemjöl
30 g kakao
1 krm salt
100 g hackad Mjölkchoklad
150 g grovt hackade Marshmallows
1 burk dulce de leche
Chokladtryffeltäcke
125 g hackad mjölkchoklad
125 g hackad mörk choklad
150 g vispgrädde
How to
Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad. Rör i sockret, vaniljsockret och äggen. Sikta i mjölet, saltet och kakaon. Rör i den hackade mjölkchokladen och blanda så att smeten blir jämn och fin. Bred ut smeten över en smord mindre plåt, ca 25x25 cm.
Grädda brownien i mitten av ugnen i 150 grader, ca 13 min.
Ta ut kakan ur ugnen och strö över marshmallowsen. Sätt in brownien i ugnen igen och låt marshmallowslagret precis smälta, de ska inte ta färg. Detta tar ca 1 minut. Bred över dulce de leche över marshmallowsen.
Koka upp grädden till sista lagret, rör i den hackade chokladen och vispa tryffeln slät.
Bred tryffeln över dulce de leche-lagret.