Marabou cookies
200 g Smör
225 g farinsocker
90 g strösocker
15 g vaniljsocker
2 ägg
330 g vetemjöl
10 g bakpulver
3 g salt
200 gram valfri marabou choklad
(Daim eller schweizernöt rekommenderas starkt)
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör smör och socker mjukt och luftigt.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Blanda alla torra ingredienserna och rör om dem.
Hacka och tillsätt också chokladen.
Forma till bollar som plattas ut på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen 15 min. Kakorna är lite mjukna när man tar ut dem men dem hårdnar.
Smält lite choklad och ringla över på kakorna.
225 g farinsocker
90 g strösocker
15 g vaniljsocker
2 ägg
330 g vetemjöl
10 g bakpulver
3 g salt
200 gram valfri marabou choklad
(Daim eller schweizernöt rekommenderas starkt)
Sätt ugnen på 175 grader.
Rör smör och socker mjukt och luftigt.
Tillsätt äggen, ett i taget.
Blanda alla torra ingredienserna och rör om dem.
Hacka och tillsätt också chokladen.
Forma till bollar som plattas ut på plåtar med bakplåtspapper.
Grädda mitt i ugnen 15 min. Kakorna är lite mjukna när man tar ut dem men dem hårdnar.
Smält lite choklad och ringla över på kakorna.